80 jaar geleden werd van water, land gemaakt. Ons eten wordt gemaakt in dé noordoostpolder. Er is hier een enorme variatie aan maakindustrie. Er wordt hier geïnnoveerd en gecreëerd. Er worden hier herinneringen en vrienden gemaakt. Of het nu om landbouwproducten, staalproducten of fruitsap gaat, het wordt hier allemaal gemaakt.

Toolbox

We ondersteunen je graag om het verhaal van gemaakt in dé noordoostpolder te vertellen en zo je trots uit te dragen. In de toolbox hieronder vind je het logo en teksten die je kunt gebruiken voor jouw bedrijf, product of dienst.

Heb je vragen of suggesties, neem contact op met onze gebiedsmarketeer Linda: info@gemaaktindenoordoostpolder.nl

Brandmanual

In het brandmanual beschrijven we alles over het gemaakt in dé noordoostpolder merk en hoe je dit mag toepassen. Zo kan iedereen het op een eenduidige manier gebruiken.

Download het brandmanual

Beeldmerk

Het gemaakt in dé noordoostpolder beeldmerk is vrij te gebruiken en is er in verschillende uitvoeringen. Er is ook een internationale variant beschikbaar van het beeldmerk.

Download het beeldmerk pakket

Promotietekst

Om het trotse verhaal van gemaakt in dé noordoostpolder te vertellen is een speciale promotietekst gemaakt. Gebruik deze tekst in uitingen of bijvoorbeeld op je website.

Download de promotietekst

Vlag

Als ambassadeur kun je een gratis gemaakt in dé noordoostpolder vlag aanvragen. Mail ons je gegevens, dan nemen we contact met je op om een vlag af te leveren.

Een gratis vlag aanvragen