80 jaar geleden werd van water, land gemaakt. Ons eten wordt gemaakt in dé noordoostpolder. Er is hier een enorme variatie aan maakindustrie. Er wordt hier geïnnoveerd en gecreëerd. Er worden hier herinneringen en vrienden gemaakt. Of het nu om landbouwproducten, staalproducten of fruitsap gaat, het wordt hier allemaal gemaakt.

Toolbox

We ondersteunen je graag om het verhaal van gemaakt in dé noordoostpolder te vertellen en zo je trots uit te dragen. In de toolbox hieronder vind je het logo en teksten die je kunt gebruiken voor jouw bedrijf, product of dienst.

Heb je vragen of suggesties, neem contact op met onze gebiedsmarketeer Linda: info@gemaaktindenoordoostpolder.nl

Brandmanual

In het brandmanual beschrijven we alles over het gemaakt in dé noordoostpolder merk en hoe je dit mag toepassen. Zo kan iedereen het op een eenduidige manier gebruiken.

Download het brandmanual

Beeldmerk

Het gemaakt in dé noordoostpolder beeldmerk is vrij te gebruiken en is er in verschillende uitvoeringen. Er is ook een internationale variant beschikbaar van het beeldmerk.

Download het beeldmerk pakket

Promotietekst

Om het trotse verhaal van gemaakt in dé noordoostpolder te vertellen is een speciale promotietekst gemaakt. Gebruik deze tekst in uitingen of bijvoorbeeld op je website.

Download de promotietekst

Vlag

Wil je jouw trots over de Noordoostpolder uitstralen met een gemaakt in dé noordoostpolder vlag? Word dan ambassadeur of neem contact met ons op. Je kunt je ook gelijk inschrijven .

Word ambassadeur