Nieuwe gebiedsmarketeer voor de kersverse stichting ‘Gemaakt in dé Noordoostpolder’

Linda Litjens is de nieuwe gebiedsmarkerteer van de kersverse stichting ‘Gemaakt in dé Noordoostpolder’. De stichting zet zich in om meer bekendheid te genereren op het gebied van wonen, werken en bezoeken. Hiervoor wordt het merk ‘Gemaakt in dé Noordoostpolder’ ingezet.

‘Wij zijn erg blij dat Linda de rol van gebiedsmarketeer gaat vervullen. Met de komst van Linda zijn we compleet en gaan we samen aan de slag om samen met alle betrokken partijen ons gebied meer bekendheid te geven,’ aldus voorzitter Marien Boersma. ‘We willen de gemeente en Bert Schonewille graag bedanken voor afgelopen periode’.

Linda Litjens is geen onbekende in het gebied. Ze bouwde haar kennis en expertise op bij onder andere StEP en Visit Flevoland. Trots en enthousiast gaat ze aan de slag als gebiedsmarketeer. Linda: ‘Als Polderbewoners zijn we vaak bescheiden, maar de Noordoostpolder mag gezien worden! Iedereen mag weten hoe fijn het is, om hier te wonen, te werken én ons gebied te bezoeken’.

Bert Schonewille: ‘Vanuit de gemeente Noordoostpolder zijn we heel blij met de inzet van alle organisaties vanaf de start in 2019. Terugkijkend op mijn rol als Kwartiermaker gebiedsmarketing kunnen we trots zijn op het resultaat dat we samen hebben behaald. ‘Gemaakt in dé Noordoostpolder’ werd in korte tijd een bekend merk waarin velen zich herkennen. Ruim 75 organisaties omarmen het merk inmiddels. Dat is in de periode van slechts zestien maanden uniek te noemen. Veel dank voor alle samenwerkingspartners. Ik wens het stichtingsbestuur en Linda heel veel succes toe!’

Het merk Gemaakt in dé Noordoostpolder is het resultaat van een participatietraject waarbij inwoners, ondernemers, maatschappelijke partners en de gemeente Noordoostpolder samenwerkten aan de uitstraling en koers van de regio. Dit traject werd geïnitieerd en begeleid door de gemeente Noordoostpolder, maar in december stemde de gemeenteraad in met de oprichting van een zelfstandige stichting met een onafhankelijk bestuur.

Bert Schonewille draagt het ‘stokje’ over aan Linda Litjens
Bert Schonewille draagt het ‘stokje’ over aan Linda Litjens

Ondernemers, organisaties, verenigingen of inwoners die zich willen aansluiten bij ‘Gemaakt in dé Noordoostpolder’ kunnen contact opnemen met Linda Litjens: info@gemaaktindenoordoostpolder.nl