Nieuwe Campagne 'Deel je Trots'

Stichting Gemaakt in dé Noordoostpolder kondigt met groot enthousiasme de lancering aan van hun “Deel je Trots” campagne. Deze campagne is speciaal ontworpen om de unieke schoonheid van de Noordoostpolder in de schijnwerpers te zetten en daar hebben ze de bewoners van dé Noordoostpolder bij nodig.

‘‘Ons’ gebied is niet zomaar een gebied; het is doordrenkt van geschiedenis, cultuur, natuur én innovatie’, aldus voorzitter Marien Boersma. ‘Het is tijd om onze trots te uiten! Samen kunnen we de unieke schoonheid van ons gebied tot leven laten komen en laten zien waarom het zo speciaal is voor ons allemaal.’

De online campagne van de stichting is al gestart. ‘We kijken uit naar een kleurrijke en gevarieerde verzameling van trots, die de diversiteit en rijkdom van ons gebied weerspiegelt’.

Waarom meedoen?

Naast het delen van ieders trots met de Noordoostpolder, maak je ook kans op een kleurrijke zitzak in de huisstijl van Gemaakt in dé Noordoostpolder. Maar belangrijker nog, je draagt bij aan een positieve golf van verbondenheid en liefde voor ‘ons’ gebied.

Doe mee aan de campagne “Deel je Trots’!

Vertel waarom je trots bent op jouw favoriete plek in het gebied. Is het, de rijke geschiedenis, de adembenemende natuur of misschien een historische locatie, een verbluffend uitzichtpunt of gewoon die plek waarvan jouw hart sneller gaat kloppen? Schrijf het op, maak een foto, deel het via jouw social media kanalen en inspireer anderen om ook hun trots te delen! 

Tag @gemaaktindenoordoostpolder en gebruik #Gemaaktindénoordoostpolder.  

Laten we samen een golf van trots creëren die ons hele gebied overspoelt. 

 

Het merk Gemaakt in dé Noordoostpolder is het resultaat van een participatietraject waarbij inwoners, ondernemers, maatschappelijke partners en de gemeente Noordoostpolder samenwerkten aan de uitstraling en koers van de regio. Dit traject werd geïnitieerd en begeleid door de gemeente Noordoostpolder, maar in december stemde de gemeenteraad in met de oprichting van een zelfstandige stichting met een onafhankelijk bestuur.

Ondernemers, organisaties, verenigingen of inwoners die zich willen aansluiten bij ‘Gemaakt in dé Noordoostpolder’ kunnen contact opnemen met Linda Litjens: info@gemaaktindenoordoostpolder.nl